Com va començar tot

 Doncs la meva afició a la fotografia va començar amb l’altre gran afició que tinc, les motos i les curses. Vaig comprar-me una càmera digital per poder tenir un record d’aquells moments i reviure’ls després, però aquella primera càmera tenia un problema, el zoom, pràcticament no tenia i les motos i pilots es veien molt petits. I va ser per això que vaig canviar de màquina, en aquesta ocasió amb un zoom més potent i amb moltes més prestacions, que poc a poc vaig anar coneixent i esbrinant tot el que amb ella podia fer.

 Es començava a obrir un nou mont per a mi, la càmera ja no era només per immortalitzar aquelles curses, creixia el meu interès i curiositat, mirava tutorials, comprava alguna revista i finalment va arribar la reflex, vaig començara participar en alguns foros, on podia aprendre i trobar ajuda per resoldre alguns dubtes, i va ser en un d’aquests on vaig conèixer  el Joan, que formava part d’un grup de fotografia de la ciutat de Rubí, on vivien tots dos i em va convidar a una de les seves activitats. Em va agradar l’ambient del grup i vaig passar a formar part d’ell, el grup de fotografia es: El Gra  . Aquí es on més he aprés, gracies als companys, però encara em falta molt per aprendre i per això, una càmera, paciència, molta pràctica i assistir a xerrades, mastrclass i cursos impartits per fotografs, com Mario Rubio, José Benito Ruiz, David Martin Castán, Txema Lacunza i molts més als que espero poder assistir.