Roca foradada (Montserrat)

Fa dos mesos, si dos mesos, vaig una mica endarrerit, vaig tornar a sortir a fer una caminata amb els amics d’El Gra de Rubí. En apuesta ocasión van andar a la Roca Foradada, una formación rocosa que es troba a la muntanya de Montserrat, es de fácil accés, excepte l’últim tram, on s’ha de grimpa una mica, però res complicat.

 Vam deixar els cotxes al parking de Can Massana que es troba a peu de la carretera BP-1101 (del Bruc a Manresa) si veniu del Bruc, just abans d’arribar a l’intersecció amb la carretera BP-1103, la que ens porta cap a Montserrat.

 Vam arribar d’hora el sol just sortia per sobre la muntanya de Montserrat en alguna fotografia el cel, aquell día sense nuvols, surt una mica cremat.

 Una mica abans d’arribar a mig camí, hi ha un trencall a la dreta que porta a les restes de la capella de Sant Pau Vell, des d’on hi han unes vistes panoràmiques de la muntanya de Montserrat molt maques i on en una ocasió vam fer una sortida nocturna i van sortir unes fotografies espectaculars de Montserrat.

 A continuació us deixo algunes de les fotografies que vaig fer, un planell del camí i una panoràmica de Montserrat del día de la sortida nocturna.